
Náš tím
Viky (Viktória Póczosová) – Inžinier výživy
Niekoľkonásobná víťazka Bikini Fitness, vyštudovaná inžinierka výživy, milovníčka aktívneho životného štýlu a zdravého jedla. Svoje skúsenosti uplatňuje pri príprave všetkých našich nutrične vyvážených jedál Fit Meal Factory®. Dohliada na to, aby tvoje jedlo bolo kaloricky a nutrične vyvážené, k optimálnemu dennému príjmu.
Úspechy:
- 2017 Tatranský pohár (bikinifitness) – absolútne víťazstvo
- 2016 Mozolani Fitness Cup – 1. miesto
- 2017 Tatranský pohár (bikini nad 169cm) – 1. miesto
- 2017 Veľká cena Dubnice (bikini nad 167cm) – 2. miesto
- 2019 Majstrovstva SR žien a mužov – 3. miesto
- 2017 Velka cena Detvy – 3. miesto
- 2016 Veľká cena Dubnice (neregistrované bikini) – 5. miesto
- 2017 Dynamic Cup (bikini nad 165cm) – 7. miesto
- 2017 Majstrovstva sveta 8.miesto

,,Zdravé stravovanie a šport mi je od detstva veľmi blízky. K športu ma viedli už od detstva aj moji rodičia, ale aj v dospelosti som sa prevažne pohybovala len v tejto oblasti. Pôsobila som 4 roky ako výživový poradca a tréner. Ďalej som 2 roky pôsobila v Bratislave ako výživová poradkyňa v tíme lekárov, trénerov, výživových poradcov, fyzioterapeutov, v rámci Well Being programov pre zamestnancov korporátnych spoločností. Takisto som sa zúčastňovala rôznych prednášok a workshopov v oblasti zdravého stravovania po celom Slovensku.“
Inžinier výživy
,,Môj študijný odbor – výživa ľudí sa zaoberal najmä fyziológiou výživy, úlohe výživy v biologickom systéme, o podstate látkového a energetického metabolizmu v organizme, o fyziológii výživy a zložení rôznych druhov potravy, príčinami fyziologických a mikrobiologických zmien v potrave, zmeny počas úpravy, skladovania a konzervovania potravy, hodnotením hygienickej a toxikologickej kvality potravín, analýzou hladiny živín v organizme, príčiny výživovej disbalancie.
Na základe vyštudovaného odboru -výživa ľudí som schopná riadiť spracovávanie potravín, hodnotiť výživové režimy u rôznych skupín ľudskej populácie, modulovať diéty a výživové programy u zdravej populácie ľudí.“

Chef
Peťo (Peter Novák) – Šéfkuchár FMF
Šéfkuchár zabezpečuje odborne najnáročnejšie činnosti v kuchyni. Zodpovedá za organizovanie práce a kontrolu tímu pracovníkov v kuchyni. Peter ako skúsený a vyučený kuchár má pod dohľadom, že každé tvoje jedlo bude pripravené na 100%.
,,V gastronómii sa pohybujem prakticky celý svoj život, od školy až po súčasnosť. Som vyštudovaný kuchár a od roku 2015 sa pohybujem najmä v danej oblasti. Zároveň som bol vždy aktívny športovec. Od fitness, posilňovania, behu, bicyklovania, lyžovania ma baví naozaj všetko a neviem si bez športu predstaviť život. Zdravé stravovanie a správna životospráva je zas potrebná na to, aby sme sa cítili dobre, fit a plní energie. Na túto tému tu vždy bola v prvom rade moja snúbenica Viky, ktorá má v danej oblasti viac skúseností ale postupne som si tieto návyky a poznatky prirodzene osvojil aj ja ako kuchár. Obidvoch nás veľmi baví zdravý životný štýl a preto spojením našich skúseností s Viky, sme pripravení vám odovzdať vždy len to najlepšie z nás! Aj doma sa snažím variť vždy vyvážene ale zároveň chutne a pestro. Ako kuchár som pôsobil prevažne v hotelových reštauráciách ako je Grand Vígľaš, horský hotel Šachtička, Residence Donovaly, hotel Dixon a iné.
,,Fit Meal Factory bola pre mňa nová výzva a skvelá príležitosť. Naše jedlá v podaní Fit Meal Factory chutia naozaj úžasne, máte prehľad čo zjete, koľko zjete a ostane vám ešte aj výborný pocit bez zaťaženia a únavy po jedle.“
Zdravé telo, čistá myseľ.
„Našou povinnosťou je udržiavať si zdravé telo, pretože bez toho nemôžeme mať silnú a čistú myseľ.“
Starajte sa o svoje telo. Je totiž jediné miesto, v ktorom musíte žiť.
– Jim Rohn.
Viete prečo to funguje?
Presne viete, koľko príjmete kalórií, bielkovín, sacharidov a tukov. Áno tieto makronutrienty sú pre naše telo veľmi dôležité, ale v správnej a vyváženej miere. Ktorú vám my vo FitMealfactory garantujeme. Všetky naše jedlá sú z čistých, čerstvých surovín bez pridania akýchkoľvek farbvív, konzervantov, éčok. Naše jedlá sú zostavené na základe výpočtov optimálneho príjmu bielkovín, sacharidov a tukov.
